UEFA Avrupa Ligi play off turu eşleşmesinde Rusya'nın Rostov takımı ile eşleşen Trabzonspor'un rakibi turdan emin.

Kura çekiminden sonra değerlendirmede bulunan Rostov Kulübü Başkan Yardımcısı Aleksander Şikunov, kuranın normal olduğunu ve turu atlayabilecek güçte olduklarını söyledi. Şikunov, yaptığı açıklamada, "Ciddi bir kulüp ile eşleştik, ancak ilk maçın orada olması bizim için çok güzel. Bence PSV ve Lion gibi kulüplerin çıkma ihtimalini göz önünde bulundurunca Trabzonspor çok normal bir ekip. Tekrar söylüyorum ilk maçın orada olması bizim için çok iyi oldu. Gruplara kalmak için bütün gücümüzü kullanacağız" dedi.

Teknik direktör Miodrag Bozoviç ise Rostov'un Trabzonspor ile karşılaşması hakkında şunları söyledi:

"Trabzonspor tecrübeli oyuncuları olan iyi bir takım. Malouda, Bosingwa, Benfica'dan kısa bir süre önce satın alınan Cardozo çok güçlü oyuncular. Fakat her şeyden önemlisi bizim düzenli olmamızın Rostov'un bir şansı olduğunu düşünüyorum, her şey bize bağlı. İlk maçı deplasmanda oynayacağız bu bizim için iyi oldu. Rövanş maçında kendi evimizde istediğimiz her şeyi yapabileceğiz. "

Muhabirlerin 'Türk taraftarlarından korkmuyor musunuz?' sorusuna ise Bozhoviç, "Bunun bizim çocuklarımız için iyi olduğunu düşünüyorum. Gerçek bir futbol atmosferinde oynayacağız" dedi.