BEŞİKTAŞ'ın transfer listesinde bulunan Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun sakatlığı ile ilgili sevindirici haberler gelmeye başladı.Ronaldinho'nun kısa bir süre içinde resmi maçlarda forma giymesi bekleniyor. Doktorlar, üç ay olarak verdikleri Ronaldinho'nun sakatlık süresini bir aya indirerek bunda yıldız futbolcunun aşırı istekli olmasının önemli katkısı olduğunu belirttiler. Bu hafta başında topla çalışmalara başlayan Ronaldinho ise sakatlığının iyiye gittiğini tek isteğinin Aralık ayında Fas'da düzenlenecek olan dünya kulüpler turnuvasına katılmak olduğunu söyledi.
Atletico–MG kulübü doktoru Rodrigo Lasmar, gazetecilere açıklamalarda bulunarak Ronaldinho'nun bu kadar kısa süre içinde iyileşmesine şaşırdığını vurgulayarak ihtiyatlı davranmak zorundayız ancak testler sakatlığının çabuk geçeceğini gösteriyor, topla çalışmalara da başladı sözlerini etti. Doktor Lasmer,Ronaldinho'nun yıl sonuna kalmaz formasına kavuşur müjdesi de vererek Brezilyalı yıldızın tedavi süresinin yakında biteceğini geriye sadece fizik ve kondisyon çalışmalarının kalacağını söyledi.
Kulüp doktorlarından gelen bu sevindirici açıklamalardan sonra Ronaldinho'nun Ocak ayında Beşiktaş'a transfer olma olasılığının güçlü olduğu belirtildi. Brezilya basını Ronaldinho'nun Fas'da düzenlenecek dünya kulüpler kupası turnuvasında son kez Atletico Mineiro forması giyebileceğine işaret ederek Beşiktaş opsiyonunun futbolcunun önünde ciddi şekilde bulunduğunu savundu. MÇ(MA/FG)