Mehmet ÇİFTÇİ/MADRİD, () - ARJANTİN'in River Plate kulübünün başkanı Rodolfo D'Onofrio, Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen yıldız futbolcu Manuel Lanzini için, "10 milyon Dolar'dan bir Cent bile aşağı inmem" dedi.

Arjantin basınında yer alan haberlere göre önümüzdeki günlerde Avrupa'ya transfer turuna çıkacak olan Başkan D'Onofrio'nun, Lanzini için net 10 milyon Dolar istediği vurgulandı. D'Onofrio'nun, genç futbolcu için gelen teklifleri istediği rakama ulaşamadığı için reddettiğini hatırlatan gazeteler, bazı kulüplerin 7 milyon Dolar'a çıkmasına rağmen kabul etmediğini yazdı. Beşiktaş'ın bu futbolcu için yapmış olduğu teklifin ciddi olduğunun da altını çizen gazeteler, "Siyah-beyazlı kulüp, başkanın istediği 10 milyon Dolar'ı veremez ise bu transfer çıkmaza girer" yorumunda bulundu.

Bu arada Beşiktaş'ın Manuel Lanzini'nin bonservisinin tamamı yerine bir kısmını satın almak istediği öğrenildi. 10 milyon Dolar'ı yüksek bulan Beşiktaş yönetiminin bu oyuncuya ortak olmaya çalıştığı belirtiliyor.