Beşiktaş - Akhisar Belediyespor maçının devre arasında mücadeleyi değerlendiren Rıdvan Dilmen hakem hatalarıyla ilgili flaş bir iddia ortaya attı. 

Spor Toto Süper Lig 21. haftasında Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybettiği haftada Akhisar Belediyespor karşısında üstün bir futbolla 3-1 galip gelmeyi başardı.
Maçın ardından müsabakayı yorumlayan Rıdvan Dilmen siyah beyazlılara övgüler yağdırdı. 

İşte Rıdvan Dilmen'in maç sonu değerlendirmeleri:
"ŞAHANE BİR BEŞİKTAŞ'I KAÇIRDILAR"
"Rakip maça iyi başlasa bile Beşiktaş kaliteli oyuncularıyla skoru lehine çevirebiliyor. Bir ara 37 ve 40. dakikaları izledim. 50 banko pas da. Üstünü de zorlarlar.
Bakın Beşiktaş gereksiz yan pas yapmıyor. Rakibi kendisine çekerek hemen dikine pas yapıyor ondan sonra. Sonuç itibariyle izleyemeyenler ilk yarıda şahane bir Beşiktaş'ı karşıladı.
Hücum hattıyla gerçekten keyif veren bir Beşiktaş'a saygı duymaktan başka yapacak bir şey yok. Taraftarlar da bu güzel futbolu Şenol Güneş tezahüratlarıyla süsledi."
"SAYGIYI HAK EDİYOR BEŞİKTAŞ"
"Hafta arası üstelik Hapoel Beer Sheva deplasmanından 3 gollü galibiyetle dönüldü. Dönüyorsun Pazar günü. Bunlar kolay işler değil. Dönüşte böyle etkin bir pas futbolu ve hücumlar. Gerçekten saygıyı hak eden bir Beşiktaş var."
İLK YARI 2-0 DEĞİL 5-1 BİTEBİLİRDİ
"Özellikle içerde ilk yarıda etkili bir oyunla başladı Beşiktaş. İlk yarı 2-0 değil, 5-1 bitebilirdi." 
FENERBAHÇE MAÇINDA 90. DAKİKADA İNSANLAR TIRNAK YEDİ
"Beşiktaş maçı erken bitti. Kalan dakikalarda muhabbet ettik. Fenerbahçe maçında ise 90. dakikada insanlar tırnak yiyor."
BEŞİKTAŞ LEHİNE HAKEM HATALARI DAHA FAZLA
"Beşiktaş'ın lehine hakem hataları, Fenerbahçe ve Galatasaray'a göre bu sezon daha fazla olmuştur."