UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Galatasaray'ı 4-1 mağlup eden Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, "Bir eksiğe rağmen futbolcularım karakterlerini ve yüreklerini sahaya koyarak kazandılar. Takım olarak hep birlikte oynadık, bundan memnunum" diye konuştu.
Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Ancelotti, Sergio Ramos'un oyundan atılmasına kadar çok iyi oynadıklarını, daha sonra değişiklik yapmak zorunda kaldıklarını ifade ederek, "10 kişi oynamak her zaman kolay değildir. Ama bugün bunu iyi başardık" dedi.
İtalyan çalıştırıcı, "Ronaldo'suz oynamak zordu. Ayrıca Jese, çıktığında üzgündü, ama yapacak bir şey yoktu. Formu iyi durumda, ama Ramos'tan sonra çıkması gerekiyordu" ifadelerini kullandı.
Sizce Real Madrid'in ardından gruptan ikinci çıkacak takım kim olacak sorusuna ise Ancelotti, "Bilmiyorum ama Juventus'un daha fazla avantajlı olduğunu düşünüyorum. İstanbul'da oynamak kolay değildir, ama Juventus'un daha fazla şansı var" diye cevapladı.
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ise, "İkinci yarıdaki hataları Real Madrid'e karşı yapamazsınız. Eğer onlara fırsat verirseniz sizi teslim alırlar" dedi. Mancini, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, böyle goller yemeyi hiçbir zaman beklemediklerini söyledi. Real Madrid'de çok iyi futbolcular bulunduğunu dile getiren Mancini, "Bu hatalarla tabii ki gol atarlar" dedi.
Takımının ilk yarıdaki oyunundan memnun olduğunu, neredeyse mükemmel oynadıklarını dile getiren Mancini, "İkinci devrede ne olduğunu anlayabilmem için futbolcularla konuşmam lazım. Yapmamız gerektiği gibi ne hücum ne de savunma yaptık" diye konuştu.
İtalyan teknik adam, Juventus'a karşı oynayacakları gruplarındaki son maçla ilgili ise "Defansta büyük hatalarımız var. Çok çalışmamız lazım. Önümüzdeki 1 ay boyunca çok çok daha çalışmamız lazım. Bu tür hatalarla kazanmak çok zor. Bu hataların geriye dönüşü yok" değerlendirmesinde bulundu.
Sarı-kırmızılı takımın tek golüne imza atan Umut Bulut da, "Maçın ilk yarısında iyi mücadele ettik. İkinci yarıya da iyi başladık, ama çok basit bir hatadan yediğimiz ikinci golden sonra anlamsız bir şekilde maçı bıraktık. Bundan dolayı üzgünüz. Ancak gruptan çıkacağımıza inanıyoruz" dedi.

ST (GH/RT)