2018 Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde İzlanda'yla karşılaşacak A Milli Takımımız'daTürkiye Futbol Direktörü Fatih Terim sahaya süreceği onbiri büyük ölçüde belirledi.
 
Ukrayna mücadelesinin ikinci yarısında ortaya konan futboldan memnun kalan Terim'in, ikinci devrede sahada yer alan ekibi koruması bekleniyor.
 
Hakan Balta'nın sakatlığın ardından Mehmet Topal'ın stoperde oynayacağı, tecrübeli oyuncunun partnerinin ise Ömer Toprak olacağı öğrenildi. Ay yıldızlıların İzlanda mücadelesinde sağ bekte Şener Özbayraklı, sol bekte ise Caner Erkin forma giyecek.
 
Dirençli rakibine baskı kurabilecek bir orta saha kurgusu üzerinde duran Fatih Terim'in bu bölgede Ozan Tufan ve Tolga Cigerci'ye 11'de forma vermesi beklenirken, Kaan Ayhan'ın da 3'lü orta saha kurgusunda tercihlerden biri olabileceği gelen haberler arasında...
 
Orta sahanın 3lü olması halinde Hakan Çalhanoğlu'nun sol çizgiye yakın oynaması beklenirken, yıldız oyuncunun merkezde yer alması halinde ise kanatlarda Volkan Şen ve Emre Mor forma giyecek.
 
Ukrayna mücadelesine çift forvetle başlayan Fatih Terim'in, İzlanda mücadelesinde ise Cenk Tosun'u tek forvet olarak oynatması bekleniyor.