İspanyol ligi takımlarından Racing Santanderli oyuncularının "Ya başkan istifa eder ya da greve gideriz" uyarılarına karşılık veren başkan Angel Lavin, "Koltuğu kimseye bırakmaya niyetli değilim, bu bir ihanettir" açıklaması yaptı.

Futbolcuların aylardır ücretlerini alamadığı gerekçesi ile grev kararı almasına karşı çıkan başkan, bunun muhalefetin bir oyunu olduğunu savunarak, "Futbolcularım sadece üç aydır maaşlarını alamıyor. Bu sorunu da çözeceğiz bu kadar kısa süre içinde para alamayanlar grev kararı mı alırmış" ifadelerini kullandı.

Racing Santander Başkanı Angel Lavin ayrıca, kulübün armasını ve bayrağını öpenlere de göndermede bulunarak, iyi günde kulübe sahip çıkanları kötü günde de ellerini taşın altına koymasını istedi.

Bu arada Racingli futbolcular başkan istifa etmez ise Kral Kupası'nda perşembe günü Real Sociedad karşısına sahaya çıkmayacakları uyarısının arkasında olduklarını yineledi. İspanyol basını ise iki tarafın da sert açıklamalar yaptığı bu dramatik durumdan kimin galip geleceğinin henüz açıklığa kavuşmadığını yazdı. MEHMET ÇİFTÇİ - MADRİD / MÇ(GH)