İstanbul-

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Parandelli öğlen saatlerinde attığı imzanın ardından başkan Ünal Aysal ile birlikte törene gelen yöneticilerle tanıştı ve bir süre Türk Telekom Arena'yı gezdi. İtalyan Hoca GSTV'yi de ziyaret ettikten sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geçti ve yeni sezon için kolları sıvadı.

Galatasaray'ın yeni sezon hazırlıklarını yapacağı kamp tarihi, Mancini döneminde hazırlandığı için 11 Temmuz'da Avusturya'da başlayacaktı. Cesara Prandelli, İstanbul'daki kamp süresinin oyuncularını daha iyi tanımak amacıyla uzatılmasını ve hazırlık kampının startının 11 değil 14 Ağustos'ta yapılmasını istedi. Prandelli'nin bu isteği üzerine İdari Menajer Cenk Ergün, hazırlık kampının organizasyonunu değiştirmek ve otel rezervasyonlarını ayarlamak için görüşmelere başladı.

ÜNAL AYSAL : "SNEİJDER 20 MİLYONA SERBEST KALIYOR"

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Prandelli'nin imza töreninde önemli bir ayrıntıyı gözler önüne serdi. Dünya Kupası'nda Hollanda Milli Takımı ile yıldızını daha da parlatan Sneijder ile ilgili transfer dedikodularına açıklık getiren Ünal Aysal bu konuda şunları söyledi. "Sneijder'in bonservis bedeli ile ilgili yanlış bilgilendirmeler var. Sneijder'in sözleşmesinde 15 değil, 20 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi var. Eğer Sneijder gitmek isterse ve talip olan kulüp bu miktarı öderse zaten yapacak bir şey yok. Oyuncu sözleşmesi gereği serbest kalıyor zaten."

Ünal Aysal bu açıklaması ile eğer Sneijder'e bir kulübün talip olması ve yıldız oyuncunun gitmek istemesi durumunda kulüp olarak yapacak fazla birşeylerinin olmadığını vurgulaması dikkati çekti.