BEKO Basketbol Ligi Play off çeyrek finalinde Anadolu Efes'le eşleşen Pınar Karşıyaka, pazartesi günü deplasmanda oynayacağı ilk maça odaklanırken Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, son günlerde üzerlerine oyunlar oynandığını öne sürdü.
Önce antrenörleri Ufuk Sarıca'nın Beşiktaş'la anlaştığı haberleriyle, şimdi de Beşiktaş antrenörü Ahmet Kandemir'in, "Pınar Karşıyaka, Aykon TED Ankara Kolejliler'e sıralama için yenildi" açıklamasıyla yıpratıldıklarını söyleyen Ustaoğlu, "Tüm bunlar Play off öncesi moralimizi bozmak için ortaya atılan iddialar. Biz işimize bakarız" dedi.
Galatasaray'la eşlememek için son maçı bilerek kaybettiklerini öne süren Kandemir'in asılsız bir iftirayla Karşıyaka camiasını zan altında bıraktığını belirten Tamer Ustaoğlu, şöyle konuştu:
"Sıralama kovalamak gibi bir amacımız olsa, geçtiğimiz hafta Uşak Sportif müsabakasını kaybederek yedinci sırada yer alır ve ligde iki, kupada bir kez yendiğimiz Fenerbahçe Ülker'le eşleşirdik. TED Kolejliler maçında Batista ağrıları nedeniyle oynamadı. Diebler sakat sakat forma giydi. Gençler de görev aldı. Aklı Play off'ta olan bir oyuncu sakatlanmak istemez. Spekülasyonlara sahada yanıt vereceğiz."

MK(YC/AÖ)