BEKO Basketbol Ligi’nde yeni sezon öncesi kadrosunu büyük ölçüde yenileyen Pınar Karşıyaka, üç cephede de fırtına gibi esiyor.
Spor Toto Türkiye Kupası (A) Grubu’nu lider olarak tamamlayıp çeyrek final vizesi alan yeşil kırmızılı ekip, Eurocup’ta Bosna Hersek temsilcisi Igokea’yı 30 sayı farkla yenerek ilk maçlar sonunda Avrupa’da da lider oldu.
Lige Olin Edirne galibiyeti başlayan Karşıyaka, ikinci sınavında Mersin Büyükşehir Belediyespor'u 33 sayı farkla yenip 56 sayılık bir averaj ulaştı ve güçlü rakiplerini geçerek üç cephede de adını zirveye yazdırdı. Eurocup’ta çarşamba günü CSU Asesoft ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya moralli giden yeşil kırmızılı ekip, Rumen rakibini devirip, koltuğunu korumayı amaçlıyor.
YENİ SPORSOR
Pınar Karşıyaka, Lassa ile 150 bin dolar karşılığında sırt reklamı anlaşması yaptı. Daha önce futbol ve basketbol takımlarına 100’er bin TL karşılığında sırt reklamı veren Pacific Akaryakıt’ın logosu ise futbol takımının formasında göğüs reklamı olacak. Sezon başından bu yana futbola Durusu İnşaat, Ayhan Gültekin İnşaat ve İZKA İnşaat’tan reklam alan Karşıyaka’ya Spor Toto’dan da 300 bin TL sponsorluk parası gelecek. EK(YC/AÖ)