UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turu rövanş maçında Lokomotiv deplasmanına konuk olacak Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira ve Simon Kjaer düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Simon Kjaer:

Herkese merhaba... Hava şartlarının zor olacağı bir maç olacak ancak bizim turu geçmemiz için buradan istediğimiz sonuçla ayrılmamız gerekiyor. Bursa
spor maçından sonra tabii ki bir üzüntü yaşadık ancak buna takılıp hayatımıza devam edemeyiz. o karşılaşma artık egride kaldı. Yarın oynayacağımız maçla Bursaspor beraberliğinin bir alakası yok.

Vitor Pereira: 

"Hedefimiz beraberlik değil, kazanmak"

Yarın akşam oynayacağımız karşılaşma çok zor olacak. Biz maça bitmiş gibi bakamayız. Bu şekilde düşünmek zorundayız. Lokomotiv Moskova
 da skoru kendi lehine çevirmek için her şeyi yapacaklar. Kendi sahalarında ve seyircileri önünde oynayacaklar. Ancak bizim UEFA Avrupa Ligi'nde çok büyük hedeflerimiz var. Rakibe saygı duyarak istediğimiz sonucu almaya çalışacağız. Bir sonraki kura çekiminde olmak istiyoruz. Zorlu şartlar altında oynayacağız ama kesinlikle şunu söyleyeyim biz buraya beraberlik için değil, kazanmak için geldik.

"Yarın bir Türk oyuncu çıkıp üzerinde bir Recep Tayyip Erdoğan tişörtüyle poz verirse ne olur?" sorusuna cevap olarak: 

Biz burada bir futbol kulübünü temsil ediyoruz. Ben futbol antrenörüyüm. Biz takımımızla beraber burada futbol oynamaya geldik. Biz rakibimize ve herkese saygı duyuyoruz. Bunlar bizi ilgilendiren durumlar değil. Bunlar benim cevaplayabileceğim sorular değil.