UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe yarın saat 21.00'de Peristeri Municipal Stadı'nda Atromitos ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Vitor Pereira ve defans oyuncusu Bruno Alves basın toplantısı düzenledi. UEFA tarafından iki maç ceza verilen Pereira, "Cezayla ilgili çok söyleyecek bir şey yok. Ben bu karşılaşmada ve diğer karşılaşmada takımdan ayrı kalacağım. Ben samimi bir şekilde söylemek istiyorum. Takımım bu maça hazır. Herkes ne yapmasını biliyor bu karşılaşmada. Önemli olan da bizim için bu. Ben yedek kulübesinde olmasam bile takım ne yapmasını biliyor. İyi bir takımla karşılaşacağız. Bir önceki turda bunu ispatladılar. Hızlı oyuncuları var, dengeli ve güçlü olmak zorundayız" dedi.

Stadın zeminini beğenmediğini ifade eden Portekizli teknik adam, "Bu seviyelerde kulüplerinin stadının zeminleri daha iyi olmalı. İnşallah yarın iyi hale getirilebilir. İyi hale getirilmese bile kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"BURADA 6 GÜZEL AY GEÇİRDİM"

Yunanistan'da 6 güzel ay geçirdiğini vurgulayan sarı-lacivertli takımın hocası, "Öz geçmişime iki kupa daha ekledim. Güzel dostluklar kurdum. Büyük bir kulüpten ayrıldım, başka bir büyük kulübe geldim. Her zaman kazanmak zorunda olan bir takıma geldim. Yunanistan'a bu kadar erken dönmeyi beklemiyordum. Ama kura bizi buraya getirdi. Umarım yarın güzel bir karşılaşma olur. Atromitos her zaman zor bir takım olmuştur. İyi organize olan takım. İleride hızlı oyuncuları var. Zemin istediğimiz oyuna müsait değil ama kıyasıya bir mücadele halinde geçeceğini düşünüyorum. Bizim sahamızdaki maç farklı olacaktır. Taraftarımızın gücüyle sahaya çıkacağız ve iyi zeminde oynayacağız" diye konuştu.

ALVES: "KAZANMAYA GELDİK

Fenerbahçe'nin Portekizli savunma oyuncusu Bruno Alves, zor bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini belirterek, "İyi kontratak yapan bir rakip. Onları saygımız var ama biz kazanmak için geldik. Kaliteli oyuncular yanınızda olduğunda işiniz kolay olur. Ben burada oynadığım sürece kaliteli oyuncularla birlikteydim. Biz buraya kazanmaya geldik. Önemli olan kimin oynayacağı değil, takımın kazanması" dedi.