GENÇLERBİRLİĞİ, teknik direktör Mehmet Özdilek ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
2013-2014 sezonuna teknik direktör Metin Diyadin ile başlayan Başkent ekibi, alınan kötü sonuçlar nedeniyle ligin 8. haftasında Metin Diyadin ile yollarını ayırmıştı. Kısa süre içerisinde teknik direktör arayışlarını sonlandıran kırmızı-siyahlılar, Sanica Boru Elazığspor maçı öncesi Mehmet Özdilek ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan başkan İlhan Cavcav, 2013-2014 sezonuna büyük ümitlerle başladıklarını ifade ederek, ''Fakat her takımın başına geldiği gibi biz de teknik ekiple değişiklik yapmayı zaruri bulduk. Yönetim kurulu ile yaptığımız araştırma neticesinde, genç ve dinamik bir isim olan Mehmet Özdilek'i ekibiyle birlikte takımımızın başına getirmeyi uygun gördük. Her konuda kendisiyle anlaştık. Takımlarda başarı, istikrarla eşittir. Bu nedenle Mehmet Mehmet Özdilek ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. İnşallah daha uzun yıllar birlikte olmak istiyoruz" dedi.
Teknik direktör Mehmet Özdilek ise, Gençlerbirliği'nde olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Her şey çok çabuk gelişti. Geçmişi irdelemek istemiyorum. Benim için önemli olan bugün ve gelecek. Gençlerbirliği'nin içinde bulunduğu durum kendisine yakışmıyor. Gençlerbirliği'ni layık olduğu yere getireceğiz. Omuz omuza vererek bunu başaracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.
Yeni bir başlangıç içine girdiklerini ve Elazığspor karşılaşmasının kendilerine geri dönüş sağlayacağını vurgulayan Özdilek, hiçbir şeyin arkasına saklanmadan, ortada 27 puan olduğunu, alabilecekleri maksimum puanı almak istediklerini dile getirdi.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan İlhan Cavcav ve teknik direktör Mehmet Özdilek, 2 yıllık mukaveleye imza attılar.
İLHAN CAVCAV'A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PASTASI
79'uncu yaşına giren duayen başkan İlhan Cavcav'a yönetim, teknik heyet ve futbolcular tarafından sürpriz doğum günü yapıldı.
Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri'nde ilginç bir doğum günü sürprizi yaşandı. Teknik direktör Mehmet Özdilek ile yapılan 2 yıllık mukavelenin ardından yöneticiler, Mehmet Özdilek ve oyuncular, başkan İlhan Cavcav'a doğum günü nedeniyle sürpriz yaptı. Doğum günü nedeniyle temennide bulunan İlhan Cavcav, aynı zamanda oğlu Murat Cavcav ile doğum günlerinin aynı olduğunu vurgulayarak, ''Bu da benim için ayrı bir lütuf. Yeni teknik direktörümüzle mukavele imzaladık. Umarım bu yeni yaş, hayırlara ve mutluluklara vesile olur. İnşallah galibiyetle başlarız bu yeni yıla. Önemli bir Elazığspor maçımız var. Ben de Elazığ'a gideceğim. Bu güzel başlangıcı güzel bir galibiyetle neticelendiririz" dedi.
Daha sonra başkan İlhan Cavcav, oğlu Murat Cavcav ve yeni teknik direktör Mehmet Özdilek ile birlikte doğum günü pastasını kesti. Mehmet Özdilek, başkan İlhan Cavcav ve oğlu Murat Cavcav'a doğum günü pastasından ikram etti.
Öte yandan 79 yaşına giren başkan İlhan Cavcav'ın, basın mensuplarının yaşını sorması üzerine "43" yanıtını vermesi gülüşmelere neden oldu.