TFF 1'nci Lig ekiplerinden , daha önce prensip anlaşmasına vardığı Osman Özköylü ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde konuşan Osman Özköylü, Samsunspor'un zor günler geçirdiğini belirterek, "Artık tünelin ucu görünmeye başladı. Bu tünelden çıkıp güzel aydınlık günlere kulübü taşımak için bu taşın altına elimi koymak istedim. Başkanımızla görüştükten sonra 'Burada olmalıyım', diye içimden geçti. Daha önce hep şampiyonluğa oynamış takımlarda çalışan teknik adam için böylesi bir kulüpte, sıkıntılı süreçte görev almam çok büyük risk ama bu riski göze almak istedim" diye konuştu.

Kimsenin elinde sihirli değnek olmadığını ifade eden Osman Özköylü, "Takımımız genç oyuncular ve geçen yıl oynayan tecrübeli oyuncularla harmanlanarak oluşturulmuş. Kalan 10 maçlık süreyi en iyi şekilde geçirmek için uğraşacağız. En makbul puanı almaya çalışacağız. Devre arası transfer tahtası açıldıktan sonra yapılması gereken transferleri yapıp bu sezonu geçireceğiz" dedi.

İmza törenine Samsunspor Başkan Yardımcıları Rüştü Araboğlu, Ömür Çoruh ve  Şube Sorumlusu Metin  ile Sportif Direktör Coşkun Zeren'de katıldı.

İmza törenin ardından Osman Özköylü takımla birlikte ilk idmanına çıktı.