Galatasaray'ın, Sporting Lizbon'dan transfer ettiği ve Real Sociedad'a satın alma opsiyonlu kiralık gönderdiği Bruma'yla ilgili çok ilginç bir belge ortaya çıktı. Bu belgeye göre Galatasaray'ın 30 milyon euro ceza ödemesi gerekebilir.

Real Sociedad Bruma'nın bonservisini aldıktan sonra oyuncuyu Porto, Benfica ya da Braga kulüplerinden bir tanesine gönderirse, Galatasaray'ın Sporting'e 30 milyon euro ödemesi gerekecek.

Football Leaks, Portekizli futbolcunun transferinde Sporting Lisbon ile Galatasaray arasında imzalanan sözleşmenin tüm detaylarını internet sitesi üzerinden yayınladı.

Buna göre Galatasaray, oyuncuyu 31 Mayıs 2018 tarihine kadar Porto, Benfica ya da Braga kulüplerinden bir tanesine satması durumunda Sporting'e 30 milyon euro ödeyecek. Ancak asıl ilginç olan ise Portekiz ekibinin oyuncunun bu adı geçen kulüplere üçüncü bir kulüp üzerinden gitmesini engelleyen madde. Buna göre Galatasaray aynı maddeyi Bruma'nın yeni kulübüyle yapılan kontrata da koydurmak durumunda.

Galatasaray futbolcuyu başka bir kulübe satar ve Bruma bu kulüpten sonrasında Porto, Benfica ya da Braga'ya giderse, sarı-kırmızılılar yine 30 milyon euroyu ödemekle yükümlü oluyor.