SPOR Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup’ta mücadele eden Orhangazispor, ligde oynadığı Batman Petrolspor maçından sonra verilen 5 günlük tatilin ardından tesislerinde toplanarak ikinci yarı hazırlıklarına başladı. 
TAHİR KRİZİ
Orhangazispor’un ilk yarıdaki yıldızı Tahir Kurt takımdan ayrılmak istediğini belirterek ikinci yarı hazırlıklarına katılmadı. Orhangazispor’da kampa katılmayan ve 2 gündür de antrenmanlara katılmayan Tahir Kurt’un takımdan ayrılmak istediğini öğrenildi. Orhangazispor’da ilk yarının yıldızı olan 11 gollü Tahir Kurt’un 2 yıllık sözleşmesinin bulunduğu, durumu önümüzdeki günlerde netleşeceği bildirildi.
NAZİF ŞENER GÜNDEMDE
Bu arada kırmızı siyahlılar ilk yarıda Sancaktepe Belediyespor’da forma giyen sağ kanat ve forvet arkası oynayan Nazif Şener'i transfer listesine aldı. Orhangazi’ye gelen Nazif’in yaklaşık 1 ay önce kulübü ile yollarını ayırdığı belirlendi.
NURULLAH ANTRENMANDA
Bu arada Sancaktepe Belediyespor takımında forma giyen Nurullah Dağaşan Orhangazispor ile antrenmanlara çıkmaya başladı. Nurullah’ın Sancaktepe Belediyespor’un henüz ikinci yarı hazırlıklarına başlamaması nedeniyle antrenman açığını kapatmak için Orhangazispor ile antrenmanlara çıktığı açıklandı.