PTT 1'inci Ligi takımı Orduspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, golsüz sona eren Kahramanmaraşspor maçının yan hakemi Serdar Akçer'e tepki gösterdi.
Erkan Sözeri, takımına çarşamba günü oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı için Durugöl Orduspor Tesisleri'nde bird antrenman yaptırdı. Antrenmandan sonra Kahramanmaraşspor maçından 1 puanla ayrıldıklarını, yan hakem Serdar Akçer'in kaldırdığı ofsayt bayraklarıyla 2 gollerinin verilmediğini ileri süren Erkan Sözeri, ligde az gol gol yiyen ve az gol atan bir takım olduklarını vurgularken şunları söyledi:
"Hakikaten çok yazık ve günah. Bizim burada ne şartlarda mücadele ettiğimiz ortada. Fakir edebiyatı yapmıyoruz ancak bu zamana kadar, (Hakemlerle uğraşmayalım işimize bakalım) dedik. Yine uğraşmayacağız. Demekki bundan sonra daha çok gol atacağız. Kahramanmaraşspor maçında yan hakem Serdar Akçer, Orduspor'un şampiyonluğuna ipotek koydu, emeğimizi çaldı."
Erkan Sözeri, son olarak deplasmanda oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.