ORDUSPOR teknik direktörü Hüsnü Özkara, ligin son maçında deplasmanda Şanlıurfaspor'u 4-3 yenmelerinin Süper Lig'e direk çıkmalarına yetmediğini belirtti, "Ttek düşüncemiz takımı play off'tan Süper Lig'e yükselmek" dedi.
Hüsnü Özkara, Şanlıurfa'da 3 puan kazandıklarını, ancak Balıkesirspor'un rakibini yenmesiyle Süper Lig'e yükselemediklerini anlatırken şunları söyledi:
"Umudumuz son maçta alacağımız 3 puandan sonra Balıkesir'den gelecek haberi beklemekti. Oyuna iyi başladık, 3-1'le soyunma odasına girdiğimiz sırada Balıkesir'den gelen 1-0 gol haberini duyunca ister istemez oyuncularımın morali bozuldu. Bunu engellemek mümkün değil. İkinci yarıda Şanlıurfaspor skoru 3-3 yaptı. Sonuç olarak skoru 4-3 lehimize çevirmesini bildik ve 3 puanı kazandık."
Şanlıurfaspor taraftarına da teşekkür eden Hüsnü Özkara, artık tek düşüncelerinin play off maçları olduğunu vurgularken şöyle konuştu:
"Şanlıurfa ve Ordu birlikteliği gerçekten çok güzeldi. Maçtan önce çok güzel tezahürat yaptılar. Şanlıurfa seyircisine teşekkür ediyorum. Önümüzde play off maçları var. Tek düşüncemiz, takımı play off'tan Süper Lige çıkartmak" diye konuştu.
Orduspor, play off'ta 9 Mayıs cuma günü karşılaşacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını ise Adana'da sürdürecek.

NK(MS/AÖ) FOTOĞRAF