PTT 1'inci Ligi takımı Orduspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, bu hafta oynayacakları Ankaraspor maçının derbi niteliğinde olduğunu, deplasmandan puanla dönmek istediklerini söyledi.
Orduspor Tesislerinde basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Erkan Sözeri, Ankaraspor maçına mor beyazlı ekibin iddialı hazırlandığını kaydetti. PTT 1'nci Ligde maçların çok heyecanlı geçtiğini vurgulayan Erkan Sözeri, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Liderlik devamlı yer değiştiriyor. İkinci yarı çok daha zorlu olacak. Ben hep ifade ettim. İlk 8-9 takım bu olayın içinde olacak. Hakkaten zorlu ve çekişmeli yarışma. Bu yarışta en az hatayı yapan ipi göğüsleyecek. Biz de en az hatayı yapan olmayı istiyoruz."
Ankaraspor maçını da değerlendiren Erkan Sözeri, "Ankaraspor maçının diğer maçlardan hiçbir farkı yok. Fark sadece iki tane aynı puanla oynayan takım. Derbi niteliğinde bir maç. Ama bizim için en alttaki takımla en üstteki takımla oynarken hiç takım ayrımı yapmıyoruz. Ona göre de tabiki taktiksel stratejilerimiz olacak" diye konuştu.
Orduspor'un geçen hafta Bucaspor maçında Emre Aygün'ün attığı golde el teması olduğunu, televizyonda maçın tekrarını izleyince gördüğünü söyleyen Erkan Sözeri, b.u konuda şunları söyledi:
"Televizyonda izledim, hakkaten Emre Aygün'ün elle teması var. Emre Aygün gitse deseki (Hocam ben elle dokundum, bu golü iptal et) dese Emre Aygün'e teşekkür ederdim. Bize yakışanda bu olurdu. Belki o anda profesyonelliği gereği taraftarın önünde belki çekinmiştir o anda öyle birşey yapmaya. Yapsaydı ben oyuncuma teşekkür ederdim."