PTT 1'inci Lig Lig ekiplerinden Orduspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, deplasmanda oynayacakları 1461 Trabzon'u yenmek istediklerini söyledi.
Mor beyazlı ekip Durugöl Tesisleri'nde 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını sürdürürken açıklamalarda bulunan Erkan Sözeri, eksik oyunculara rağmen müsabakayı kazanmak istediklerini vurgularken şunları söyledi:
"Milli maç arasından sonra toparlandığımızı düşünüyorum. Yoğun bir tempodan çıktık. Subasic, Soro, Eren ve Faruk sakat, Landel hastanede. Ama bu eksiklere rağmen maça moralli hazırlanıyoruz. Bir yola girdik, o yoldan dönmek istemiyoruz. 1461 Trabzon takımı koşan, mücadele eden geçen hafta Mersin İdmanyurdu gibi kaliteli bir takımı rahatlıkla yenebilen bir takım. Bu ligde kolay maç yok. Çok zorlu bir maç, çok dikkatli oynayarak bu maçtan puan ya da puanlar almak istiyoruz."
"KEŞKE TARAFTARIMIZ YANIMIZDA OLABİLSE
Orduspor ve 1461 Trabzon kulübünün Akçaabat Spor Güvenlik Kurulu'na başvurusuyla alınan tribüne misafir seyirci alınmamasıyla ilgili kararı yeni öğrendiğini, taraftarını her zaman yanlarında görmek istediklerini vurgulayan Erkan Sözeri, şöyle devam etti:
"Özellikle deplasmanda oynadığımız maçlarda bugüne kadar taraftarımız yanımızdaydı. Keşke oraya taraftarımız gelebilse. Hatta Trabzon taraftarlarıyla beraber maçı seyredebilse. Bence çok daha güzel olur. Böyle bir şeyi bir daha gözden geçirebilirler mi bilmiyorum. Ama ben zannetmiyorumki taraftarımız oraya geldiği zaman bir olay çıkacak bir şey olacak. Taraftarımız bu zamana kadar deplasmanda oynadığımız diğer maçlara geldiler, hiçbir hadise çıkmadı. Burada da birşey olacağını zannetmiyorum ama yetkililerin görüşü."
"LİDER OLMANIN STRESİ VAR"
Gruplarında lider oldukları için özellikle iç saha maçlarında takımı üzerinde stres olduğuna da dikkat çeken Erkan Sözeri, bu konuda şunları söyledi:
"Yukarıda olunca hedef takımsınız. Oraya gelmek, bulunmak orayı korumakan daha zor. Şu anda en tepedeki takım olarak bizim rakiplerimiz maçlarımıza daha iyi motive oluyorlar. İster istemez içerideki maçlarda stres oluyor. Biz hep her maçımıza final maçı gibi bakıyoruz. Bu maçta ondan bir tanesi."