BEKO Basketbol Ligi takımlarından Uşak Sportif’in baş antrenörü Ozan Bulkaz, deplasmanda Olin Edirne’yi yendikleri için çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Benim için çok önemli bir deplasman galibiyeti. Takımın gösterdiği dirençten memnunum ama çok çalışmamız lazım daha eksiğimiz çok" dedi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Uşak Sportif Baş antrenörü Ozan Bulkaz, Olin Edirne’yi önemseyerek iyi hazırlandıklarını ifade ederek, "Öncelikle Beko Basketbol Ligi’nde kolay maç yok, üst düzey bir lig. Her haftaya konsantre olup, ayrı çalışmak lazım. Benim için çok önemli bir deplasman galibiyeti. Takımın gösterdiği dirençten memnunum ama çok çalışmamız lazım daha eksiğimiz çok. Bu ligin yenisiyiz ama oynamayı öğreniyoruz. Olin deplasmanını da önemseyerek iyi hazırlandık. Galip geldiğimiz için mutluyum" şeklinde konuştu.
Olin Edirne’nin baş antrenörü Cem Akdağ ise kadrosunun yetersiz olduğunu yineleyerek şunları söyledi:
"Uşak takımı hem fiziksel olarak hem de enerji olarak geniş bir kadroları var. Maç içerisinde biz iyi mücadele verdik fakat Darius Washington’un tüm hafta boyunca antrenman yapamaması maçın sonuna doğru yorgunluğa sebep verdi. Dolayısıyla hücumdaki etkinliğini kaybetti. Genel anlamda rakip takımın uzunlarına karşı Francis çok iyi mücadele etti. Göründüğü kadarıyla en büyük sorunumuz guard oyuncularımızda. Bize karşı çok baskılı savunma yapıyorlar. Guard oyuncularımız çok baskılı savunmalara karşı oyun kurmakta zorlanıyor. Bizim kesinlikle takviye oyunlara ihtiyacımız var"