Maça iyi başlayan Beşiktaş olurken, Hugo Almeida'nın 3. dakikada attığı golle siyah beyazlılar 1-0 öne geçti Golden sonra da Beşiktaş önemli ataklar daha geliştirmesine karşın farkı artıracak golü bulamadı ve ilk yarı 1-0'lık skorla tamamlandı.
İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Kasımpaşa oldu ve 47. dakikada da Halil golüyle maça eşitliği getirdi. Golden sonra da oyunun tüm insiyatifi Kasımpaşa'ya geçerken, 71. dakikada Oscar Scarione'nın golüyle Kasımpaşa müsabakada 2-1 öne geçti.
Bu dakikadan sonra Beşiktaş beraberlik golünü bulmak için yoğun bir çaba gösterirken, 83. dakikada tribünlerden atlayan bir taraf Beşiktaş'lı Fernandes'e saldırdı. Bu pozisyondan sonra saldırgana müdhalede bulunan Almeidia ve Motta kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
Son dakikalarda 9 kişi kalan Beşiktaş moral bozukluğunun da etkisiyle varlık gösteremezken, maçı 2-1 kazanan taraf Kasımpaşa oldu.
Bu sonucun ardından Beşiktaş 26 puanda kalırken, Kasımpaşa puanını 30 yaptı.
MAÇIN KARNESİ

KASIMPAŞA 2 - 1 BEŞİKTAŞ

Stat: Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Barış Şimşek, Ekrem Tan, Mehmet Metin
Kasımpaşa: Isaksson, Orhan Şam, Yalçın Ayhan, Donk, Sancak Kaplan, Viudez, Kerem Şeras, Castro, Halil Çolak (Dk. 88 Volkan Yaman), Scarione, Malki
Beşiktaş: Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Ersan Adem Gülüm, Sivok, Motta, Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup (Dk. 77 Holosko), Hutchinson, Fernandes, Olcay Şahan (Dk. 83 Mustafa Pektemek), Almeida
Goller: Dk. 3 Almeida (Beşiktaş), Dk. 47 Halil Çolak, Dk. 71 Scarione (Kasımpaşa)
Kırmızı kartlar: Dk. 82 Motta, Almeida (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 30 Donk, Dk. 45+1 Halil Çolak, Dk. 50 Castro (Kasımpaşa), Dk. 65 Ersan Adem Gülüm, Dk. 76 Oğuzhan Özyakup, Dk. 89 Hutchinson (Beşiktaş)

MAÇTAN DAKİKALAR
3. dakikada Beşiktaş, Oğuzhan'ın organize ettiği atakla golü buldu. Bu oyuncunun pasıyla ceza alanı içinde sol çaprazda topla buluşan Olcay, meşin yuvarlağı, arka direkte müsait durumda bekleyen Almeida'nın önüne bıraktı. Portekizli oyuncu, topu rahat bir şekilde filelere atarak, takımını 1-0 öne geçirdi.
9. dakikada Beşiktaş, sol çaprazdan tehlikeli geldi. Ceza alanı içinde Olcay'ın pasıyla topla buluşan Almeida, meşin yuvarlağı, Fernandes'in önüne bıraktı. Bu oyuncunun yerden bekletmeden şutunda, kaleci Isaksson, topu yatarak kontrol etti.
11. dakikada Viduez'in pasıyla Serdar'dan önce topla buluşan Halil'in ayağından açtığı topa, kaleci Tolga sahip oldu.
16. dakikada kullanılan serbest vuruşta, ceza yayı içinde Malki kafa pasıyla Scarione'yi topla buluşturdu. Bu oyuncu, kötü bir vuruşla meşin yuvarlağı auta attı.
25. dakikada Fernandes'in sol çaprazdan ortasında, arka direkte bekleyen Almeida, Yalçın'ın dokunduğu topu, kötü bir kafa vuruşuyla auta gönderdi.
33. dakikada ani gelişen Beşiktaş atağında, Almeida'nın sol çaprazdan sert şutunda, top yandan auta gitti.
Beşiktaş, karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapadı.
47. dakikada Donk'un pasıyla ceza alanı içinde topla buluşan Halil, sol çaprazdan güzel bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-1
57. dakikada Viudez'in ceza alanı önünden sert şutunda, savunmadan seken topu, kaleci Tolga son anda kornere tokatladı.
64. dakikada Kerem'in uzak mesafeden sert şutunda, kaleci Tolga bir kez daha güzel bir kurtarışla, topu kornere çeldi.
71. dakikada Kerem'in pasıyla savunmanın arkasında topla buluşan Scarione, meşin yuvarlağı filelere göndererek, takımını 2-1 öne geçirdi.
79. dakikada bir taraftarın sahaya girip Fernandes'e saldırması sonrası, saha karıştı. Taraftara vuran Motta, kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Almeida da yaptığı itiraz sonrası gördüğü ikinci sarı kartın ardından, kırmızı kartla oyundan atıldı.
Kasımpaşa, maçı 9 kişi tamamlayan Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti.