SPOR Toto Süper Lig'den PTT 1'inci lige düşen Elazığspor'un teknik sorumlusu Okan Buruk, bordo beyazlı kulübe veda etti.
Okan Buruk, yaptığı açıklamada geçen yıl ekim ayından beri yürüttüğü görevini bugün itibarıyla bıraktığını belirterek şöyle dedi:
"7 aylık bu süreçte başkanımız, yönetimimiz, futbolcularımız ve de taraftarlarımızla çok büyük bir mücadele verdiğimize inanıyorum. Sadece Elazığ şehrinin değil Doğu Anadolu Bölgesi'nin, Süper Lig’deki tek temsilcisi olan, Elazığ’ın tek markası ve de gururu olan Elazığspor için hepimiz çok büyük fedakarlıklar yaptık. Buna rağmen, takımımızı Spor Toto Süper Lig’de tutamadık. Bunun üzüntüsünü halen yaşamaktayız. Yaşanan bu süreçte başkanımız, yönetimimiz ve de sevgili Elazığlılardan çok büyük destek gördük. Burada çalışmaktan büyük bir gurur duyduk. Yaşadığımız sıkıntılarda, Süper Lig’de oynamak kadar önemli bir değerin kıymetini bilmeyen, aslında bu değeri sahiplenmesi gereken kişilerin maddi ve manevi sahipsiz bıraktığını üzülerek gördüm. Bölgenin güzide kulübü Elazığsporumuz'a sahip çıkma adına herhangi bir girişim ve ümit göremediğimden, şerefle yapmış olduğum görevimi başkanımızla anlaşarak sona erdiriyorum. Çok değerli bir marka olan Elazığsporumuz'a bundan sonraki süreçte hak ettiği değerin verilmesini ve hakkı olan Süper Lig’e tekrar dönmesini canı gönülden diliyorum."

ŞG(GG/AÖ) FOTOĞRAF