AZERBAYCAN'ın Premier Ligi takımlarından Hazar Lenkeran'ın teknik direktörü Oğuz Çetin, Türkiye'de şikeden uzak sadece futbolun konuşulduğu ortamı özlediğini söyledi, "Türk futbolunun huzura ihtiyacı var" dedi.
Sezon hazırlıkları kampı için takımıyla birlikte Erzurum Palandöken'de bulunan Oğuz Çetin, bu yıl şampiyonluğu hedeflediklerini söyledi. Palandöken Dağının 2300 yüksekliğindeki Xanadu Snow White Otel'de kondisyon depolayacaklarını belirten Oğuz Çetin, oyuncularının dağ yolu üzerindeki çim sahalarda günde çift idman yaparak lige hazırlandığını ifade etti.
Kamp yapmayı planladığı için geçen ay Erzurum'a gelerek incelemelerde bulunduğunu kaydeden Oğuz Çetin, hem otelleri hem de Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan sahaları çok güzel bulduğunu açıkladı. Yüksek irtifa kampı için Erzurum'un bir 'nimet' olduğunu vurgulayan Oğuz Çetin, daha sonra şöyle konuştu:
"Türk futbolunun artık huzura ihtiyacı var. Bundan sonraki dönemde tek umudum bütün kulüplerin artık huzur içerisinde futbolu düşünerek futbol oynamaları ve oynatmaları. Bugün geldiğimiz noktada Aziz Yıldırım ve diğer kişiler olsun, artık bu konuların kapanması, onların da artık tamamen futbola kanalize olup Türk futboluna hizmet etmeleri en büyük arzumuz. En kısa zamanda her şeyin artık düzeldiği ve Türkiye'de sadece futbolun konuşulduğu ortamı özlemle bekliyoruz. Kimbilir belki bir gün her zaman gönlümüzde olan Fenerbahçe'nin başında oluruz."

FOTOĞRAFLI