ACIBADEM Bayanlar Voleybol Ligi’nin yeni takımlarından Nilüfer Belediyespor, ilk çalışmasını yeni Arjantinli kondisyoner Pablo Damion Griboff yönetiminde yaptı.
Geçtiğimiz sezon Bayanlar 2'nci Ligi’nde başarılı olan kadrosunu yenileyen mavi beyaz yeşillilerin yabancı oyuncularından Arjantin milli takımı takımı ile Dünya Şampiyonası için kampta bulunan Paula Yamila İzzetiç, Plaj Voleybolunda Çin’de yapılacak Olimpiyatlara katılacak olan Selin Yurtsever, Hollanda’da yapılan Üniversiad Dünya Şampiyonası’nda olan Dilara Bilge antrenmana katılmadı. Nilüfer Belediyespor antrenörü Nihat Öztürk, ilk çalışmadan sonra şunları söyledi:
"Çalışmalarımıza eksik başlıyoruz. Hem teknik kadro, hem de voleybol kadrosunda yeniden yapılanmaya gittik. Birçok oyuncumuz ülke dışında. Bu nedenle alt yapımızdan 8 oyuncumuzu A takımla antrenmanlara aldık. Bilindiği gibi geçen sezonki kadrodan Neslihan Durgut takımda kaldı. Bursa Büyükşehir Belediyespor’dan Pınar Cankurpusat, Beşiktaş'tan Dilek Kınık, Bakü'en Gizem Giraygil, Balıkesir Belediyespor’dan Elif Aydın' aldık. 3-4 oyuncu daha kadromuza katmak istiyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor."

FOTOĞRAFLI