ERKEKLER Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.
Yeşil Mavi Beyazlılar yeni sezonun ilk çalışmasını Soğanlı Botanik Park'ta yaptı. Antrenör Fatih Işık, yenilenmiş kadrosu ve 20 sporcu ile çalışmalara başladıklarını söyledi. Geçen sezon ligi dördüncü tamamladıklarını, Türkiye Kupası’nda ise final oynadıklarını hatırlatan antrenör Fatih Işık, bu yıl hedef büyüttüklerini belirterek, "Yeni sezonda ligdeki hedefimiz ilk 3 içerisinde yer almak ve Süper Kupa ya da Türkiye Kupası’ndan birini kazanmak olacak. EHF Kupası’nda da son 16’ta kalmak istiyoruz" dedi.
Sezonun ilk resmi maçını 6 Eylül’de Slovakya’nın Tim Hentbol Clup Havsak takımı ile yapacaklarını ifade eden antrenör Işık, şöyle devam etti:
"KAMP 11-25 AĞUSTOS’TA"
"Avrupa’da Şampiyonlar Ligi’nden sonra en prestijli 2'nci büyük kupa. Tur şansımız yüzde 50, Önce ikinci tura yükselmek ardından son 16’ya kalmak istiyoruz. Bursa’mızı, ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Çalışmalarımızın tamamını kendi tesislerimizde yapacağız. Kampımız 11-25 Ağustos tarihleri arasında olacak. Bu çalışmaların ardından ise 4'üncü Geleneksel Uluslararası Nilüfer Kupası'na ev sahipliği yapacağız. Avrupa maçına kadar en iyi şekilde çalışıp, hazır hale geleceğiz."

FOTOĞRAF