ACIBADEM Bayanlar Ligi’nde bir yıllık aranın ardından yeniden mücadele edecek olan Nilüfer Belediyespor, kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil beyaz mavililer Eczacıbaşında forma giyen libero Buse Kayacan’ı bugün düzenlenen törenle kadrosuna dahil etti.
1992 Doğumlu olan Yıldız ve Genç Milli Takımlarda 100’ün üzerinde milli formayı giyen Buse, Milli takımlarda Gençlik Olimpiyatları’nda şampiyonluk, Dünya Dördüncülüğü, Eczacıba ile birlikte 2010-2011 sezonunda Türkiye Kupası, Lig ve Süper Kupa Şampiyonluğu yaşadı.
İmza Töreninde konuşan Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, ''Kadromuza Eczacıbaşı’ndan Buse’yi alarak takviye yaptık. Giderek güçleniyoruz. Birkaç gün içerisinde Eczacıbaşı’ndan bir oyuncuyu daha kadromuza dahil edeceğiz. Hedefimiz bu sezon düşmemek için değil, play offu kovalamak için olacak" dedi.
Genç oyuncu Buse Kayacan, "Üç gündür Bursa’da çalışmalara katılıyorum. Yoğun bir antrenman programı başladı. Çok mutluyum. Bu sezon play off kovalayan bir ekip olacağız" şeklinde konuştu.
Antrenör Nihat Öztürk ise, "Genç bir kadromuz var. Uluslararası alanda başarılı olan Buse’yi kadromuza dahil ettik. Libero olarak takımımıza çok şeyş katacağından hiç şüphem yok" dedi.
Daha sonra Buse Kayacan Bursa Nilüferspor ile sözleşmeye imza attı.

FOTOĞRAFLI