PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, Karşıyaka önünde alınan galibiyetin ilk 6 için çok önemli olduğunu söyleyerek, "Bu hedef doğrultusunda Manisaspor maçına da moralli çıkacağız" dedi.
Samsunspor, hafta sonu oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Karşıyaka önünde deplasmanda alınan galibiyetin moraliyle çalışan kırmızı beyazlılar, Manisaspor mücadelesinden de zaferle ayrılmanın planlarını yapıyor. Karşıyaka maçında alınan galibiyetin ilk 6 açısından çok önemli olduğunu söyleyen Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, bu hedef doğrultusunda Manisaspor maçına daha moralli çıkacaklarını belirtti.
Sahalarında oynayacakları Manisaspor maçında galibiyetten başka bir sonucu düşünmediklerini dile getiren Nihat Soğuk, "Manisaspor maçında, taraftarlarımızın da desteğiyle gülen taraf olmak istiyoruz. Karşıyaka'nın ardından Manisaspor ve ligin ilk yarısının son haftasındaki Kahramanmaraşspor mücadelesinden de zaferle aynılabilirsek ilk yarı itibari ile hedeflenen 30 puana ulaşmış olacağız. Bu hedef doğrultusunda takımımıza olan güvencimiz tam" diye konuştu.