Galatasaray geleneksel pilav gününde gerçekleştirilen ödül töreninin yankıları sürüyor. Basketbol şube yöneticisi olmasına rağmen ödül töreninde nazarı dikkate alınmayan yönetici Necati Demirkol, bu olay sonrasında Pilav Yemeğini terk etmişti.

Galatasaray'ın Kadın Basketbol Takımı Avrupa Şampiyonu olurken, takımın başında tek yönetici olarak bulunan Necati Demirkol bugün de şube yöneticisi olarak Fenerbahçe Galatasaray Basketbol Play Off finalinin güvenlik toplantısına katıldı.

Galatasaray'ın geleneksel pilav gününde kendisine ödül verilmemesi hakkında ise Necati Demirkol, kimseye kırgın olmadığını belirtti ve şunları söyledi: "Benim kimseye kırgınlığım olamaz. Ben Galatasaray'ın askeriyim. Allah Galatasaray'a hizmet eden herkesten razı olsun. Ödül verenden de, alandan da Allah razı olsun. Benim hiçbir problemim yok. Galatasaray'ın hizmetine devam etmekteyim. Ben en büyük ödülü kadın basketbol takımımız Avrupa Şampiyonu olurken Ekaterinburg'ta aldım. Bu her şeye değer. Şimdi de tek düşüncem erkek takımımızın Fenerbahçe'yi yenerek Türkiye Şampiyonu olmasıdır. Ona ödül verilmiş, buna ödül verilmiş hiç önemi yok. Galatasaray başarılı mı ona bakalım."

KADİR ÇETİNÇALI - İSTANBUL /

kç(gh)