TEKNİK direktör Mutlu Topçu, Kayserispor kulübüyle 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yıllar sonra yeniden Kayserispor’a gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen deneyimli teknik direktör, "Kayserispor’un olduğu yerde şampiyonluktan başka şeyden söz edilmez. En kısa sürede yeniden Süper lige döneceğiz" dedi.
Sarı kırmızılı kulübün Karpuzatan tesislerinde düzenlenen imza törenine sarı kırmızılı yöneticiler ve genel menajer Süleyman Hurma’da katıldı. Kulüp Asbaşkanı Yücel Şahin, imza töreninde yaptığı konuşmada "Kulübümüze geçmişte büyük emekleri geçen, deneyimli, teknik ve spor bilgisi hayli fazla Mutlu Topçu ile yeni sezona başlıyoruz. Türk futbolu, kayserimiz, Kayserisporumuz ve kendisi için hayırlı uğurlu olsun" dedi. Mutlu Topçu'da "Bu sözleşme herkes için umarım hayırlı olur. Yıllar sonra yeniden Kayserispor’da görev almaktan gurur ve mutluluk duyuyorum. Kulüp Başkanımız Recep Mamur’a, genel menajerimiz Süleyman Hurma’ya ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Kayserispor iyi bir ekip, iyi bir oyuncu grubuyla çalışacağım. Futbolun gereğini yerine getirecek, iddialı, hırslı oyuncularla süper lige yeniden döneceğiz. Genç ve yetenekli oyuncuları da Kayseri’ye kazandıracağız. Elimizde çok yetenekli bir kadro bulunuyor. Kayserispor taraftarından ve medyadan destek bekliyorum. İyi bir sinerji ile süper lige yeniden döneceğiz. Kayserispor’un olduğu yerde şampiyonluktan başka bir şeyden söz edilmez" şeklinde konuştu.
Mutlu Topçu, yardımcılıklarını Cüneyt Dumlupınar ve Recep Atılgan'ın yapacağını, 2-3 takviye ile 10 Temmuz’da Kayseri’de çalışmalara başlayıp, daha sonra yurt dışına kamp yapmaya gideceklerini sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI