DENİZLİSPOR, Bugsaş’tan Mustafa Keçeli’yle 1.5 yıllığına anlaştı.
Yeşil-siyahlı ekipte 2002-2006 yılları arasında Süper Lig’de aralıksız olarak forma giyen 36 yaşındaki sol bek Ankaraspor, Trabzonspor, Bursaspor, Mersin İdman Yurdu'nda da oynadı. Yeşil-siyahlı formayla 2005-06 sezonunun son haftasında Denizli’de oynanan maçta Fenerbahçe’ye 83'üncü dakikada gol atarak rakibi şampiyonluktan eden Mustafa Bursaspor’la 2010’da şampiyonluk yaşadı. Denizli’de güzel yıllar geçirdiğini belirten Mustafa, "Yuvama döndüğüm için mutluyum. Denizli’yi hiçbir zaman unutmadım. Başarılı olacağız" dedi. Horoz, Eskişehirspor’dan stoper Muhammet Serdar Yazıcı, Şanlıurfaspor’dan eski oyuncusu İsmail Haktan Odabaşı ve T.Linyit’ten Nijeryalı sağ kanat Akeem Agbetu’yla da söz kesti. Muhammet’in sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giyeceği belirtildi.
TRANSFER YASAK
Eski yabancı oyuncularına 500 bin euro borcu Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’nde kesinleşen Denizlispor’a Federasyon’un da yerli oyuncu alacakları nedeniyle 500 bin TL’lik transfer yasağı koyduğu ortaya çıktı.
Gerekli kaynağı bulan Denizlispor, bu hafta ödeme yaparak yasağı kaldıracak. Yeni transferler yasak kalkarsa pazar günü oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına yetişecek. Denizlispor, eski yabancı oyuncu alacaklarını da önümüzdeki günlerde ödemek zorunda. Yönetim transferde haftanın hareketli geçeceğini açıkladı.

FI