ADANASPOR dış transferde İstanbul Başakşehirspor'da oynayan 26 yaşındaki gurbetçi futbolcu Murat Yılmaz 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı Bayram Akgül Murat Yılmaz'ın transferinin camiaya hayırlı olmasını diledi.
Turuncu beyazlı takımın yeni transferi Murat Yılmaz da Adanaspor'u hedefe ulaştırma adına takım olarak her şeyi yapacaklarını belirterek "Adanaspor'u uzun zamandan beri takip ediyorum. Fevzi Özkan ile geçen sezon İstanbul Başakşehirspor'da oynarken zaman zaman Adanaspor ile ilgili konuşuyorduk.Televizyondan izlediğim maçlarda önemli bir seyirci potansiyeli gördüm. Böyle önemli taraftarın huzurunda oynamak heyecan verici olmalı. Başkanıma ve teknik direktörüme bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.
KAMP SÜRÜYOR
Adanaspor'un Çatalan kampı tüm hızıyla devam ederken teknik direktör Levent Eriş 20 dakikalık çift kale maçta oyuncularına ikili mücadeleye girmemeleri konusunda uyarılarda bulunurken gol atmak yerine futbolcularının daha çok pas yapmalarını ve kendilerini fazla zorlamamalarını istedi.

FOTOĞRAFLI