KAYSERİ Süper Amatör Küme'nin köklü kulübü Mimarsinan, Esentepe maçında Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a hitaben açtığı pankartla sahalarının ellerinden alınmamasını istedi.
Mimarsinan Spor Kulübü, yaklaşık 4 sezon daha kullanımı kendilerine ait olan kulübün de içinde olduğu antrenman sahalarının Melikgazi Belediyesi Encümen kararı ile ellerinden alınmak istediğini öne sürerek ligde oynadıkları Esentepe maçına, "Büyük Başkan Kulübümüze dokunma. Mimarsinan Spor Kulübü" pankartıyla çıktı. Kulüp Başkanı Nuri Kuzan, gerekçe olarak yıllık aidatın gecikmesinin gösterildiğini, oysa geçen sene 3 senelik aidatın birden ödendiğini, bu sene yurt dışında olduğu için 1 aylık gecikmenin bahane edildiğini iddia etti.
Antrenör İbrahim Ata ise, "Son derece zor şartlarda sahaya çıkıyoruz. Antrenman sahası da elimizden alınırsa kulübümüz daha da zor duruma düşecek. Kulüp Başkanı Kuzan'ın destekleri olmazsa zaten Süper Amatör kümeden de çekilmek zorunda kalacağız. Belediye başkanından destek bekliyoruz" diye konuştu.