İSTANBUL, () - MİLLİ güreşçi Rıza Kayaalp, Avrupa ve Dünya Şampiyonaları'nın ardından Erciyes Dağı'nın zirvesinde de Türk bayrağını dalgalandırdı.

Elde ettiği başarılar ve kazandığı madalyalar ile Türk milletinin gönlünü fetheden Avrupa ve Dünya Şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp, Dünya Şampiyonası öncesinde bir yandan antrenmanlarını gerçekleştirirken, bir yandan da sportif faaliyetlerine devam ediyor. 8-14 Eylül tarihleri arasında Özbekistan'da düzenlenecek Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nda yine altın madalyayı hedefleyen Rıza Kayaalp, Kayseri'de yer alan Erciyes Dağı'na tırmanarak ne kadar formda olduğunu rakiplerine bir kez daha göstermiş oldu.

RIZA KAYAALP: "TÜRK BAYRAĞI'NA AŞIĞIM"

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya'nın destekleriyle çalışmalarını sürdüren milli güreşçi Kayaalp, daima daha üst noktayı hedeflediğini belirterek, "Bu ülkenin imkanları ve değerleri sayesinde madalya kazandığımın farkındayım. Asla pes etmeden ve yorulmadan antrenmanlarımı gerçekleştiriyorum. Dağcılık sporuna olan ilgim beni bu sefer Erciyes Dağı'na getirdi. Bu tür faaliyetlerle hem fiziken, hem de ruhen zinde kalıyorum. Dünya Şampiyonası'na kadar farklı etkinlikler eşliğinde çalışarak Özbekistan'da da şanlı bayrağımızı dalgalandırıp Türk milletini sevince boğmak istiyorum. Çünkü ben Türk bayrağına aşığım" ifadelerini kullandı.

os (os)