Beşiktaş yönetimi, Alman ekibi W.Bremen'in Avusturyalı stoperi Sebastian Prödl'ın transferini bitirmek için çalışıyor. Oyuncuyla ilgili şifreler de yavaş yavaş çözülüyor. Prödl'ı, siyah-beyazlı ekibe gelmesi için ikna eden ismin, Arsenalli Mesut Özil olduğu ortaya çıktı. 2008-2010 yılları arasında Prödl ile W.Bremen'de birlikte forma giyen Mesut'un, kendisini arayan arkadaşına Kartal için olumlu referans verdiği belirlendi. 


Prödl'ın, transfer görüşmesi sonrası telefona sarılıp Mesut'u aradığı ve "Beşiktaş'tan teklif aldım, gideyim mi? Ne düşünüyorsun?" diye sorduğu belirtildi. Mesut'un ise bu soruya "Beşiktaş'a gitmek için bir de ona buna fikir mi soruyorsun? Bence hemen yarın Türkiye'yi ara da, bu tekliften vazgeçmesinler. Ben olsam, gecenin bu saatinde bile arardım. Teklifi geri çevirirsen, hayatının fırsatını kaçırmış olursun" dediği bildirildi. 

 

Mesut'un ayrıca Prödl'a, "Ben devamlı Türkiye Ligi maçlarını TV'den izliyorum. Beşiktaş bu sezon Avrupa'da büyük işler yaptı. Kadroları çok iyi. Yeni statları bitiyor. Taraftarları belki de dünyanın en iyisidir. Takımı müthiş destekliyorlar. Sakın bu fırsatı kaçırma" diye tavsiyede bulunduğu ifade edildi.

 

Haber ile ilgili metin girin!.