Mustafa Akın, İstanbul-

Yeni sezon hazırlıklarına 14 Temmuz'da başlayacak olan Fenerbahçe'de kaleci Mert Günok sağlık kontrolünden geçti. Göztepe Medical Park Hastanesi'nde bir dizi sağlık kontrolünden geçen sarı-lacivertli oyuncunun öncelikle kan değerlerine bakıldı. Ardından EKG ve Efor testinden geçen Günok, daha sonra Göz, Kulak Burun Boğaz ve Genel Cerrahi muayenelerinden geçti.

Sağlık kontrolünün ardından açıklamalarda bulunan Günok, "İyi bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, 14 Temmuz'da başlayacak olan kamp dönemiyle yeni sezona hazırlanacaklarını söyledi. Günok, oynanacak hazırlık maçlarıyla da iyi bir kamp dönemi geçireceklerini söyleyerek, sezona hazır hale geleceklerini dile getirdi. Son olarak Dünya Kupası'nı da değerlendiren Mert Günok, Dirk Kuyt'a da Hollanda forması altında başarı dileklerini iletti.

Sarı-lacivertli ekibin doktoru Burak Kunduracıoğlu ise, sağlık kontrolleriyle yeni sezona başladıklarını ve iyi bir hazırlık dönemi geçireceklerini söyledi. Dr. Burak Kunduracıoğlu, sözlerini sağlık kontrollerinin içeriğinden de bahsederek tamamladı.