Ali Ekber ŞEN/MERSİN,()- MERSİN İdmanyurdu'nun pazar günü ilk defa Mersin Stadyumu'nda karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için taraftarların ulaşımını sağlamak için belediyenin seferber olacağı bildirildi.
OTOBÜSLER BÜYÜKŞEHİRDEN
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, pazar günü 25 bin kişilik Mersin Stadyumu'nda oynanacak maç için taraftarlara destek olacaklarını belirtirken, "Taraftarların stadyuma gitmelerini kolaylaştırmak için tüm tedbirler alındı. Mersin'in birçok noktasından otobüs kaldıracağız. Mersin İdmanyurdu'na bu maç için başarılar diliyorum" dedi.
BİLETLER SATIŞTA
Perşembe gününden itibaren satışa sunulan ve büyük ilgi gören biletlerin Tevfik Sırrı Gür Stadı gişeleri, Slam Teks Spor Malzemeleri Forum kesiminde Kale Arkası 1, Maraton Tribünü 3, Kapalı Tribün 10, Vip A-C Tribünleri 20, Vip B Tribünü 30 liradan satışa sunulduğu bildirildi.
BAŞKAN ÖZCAN: "ANLAYIŞ BEKLİYORUZ"
Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlıb ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Mersin Stadı şartlarının son derece ağır olduğunu dile getirdi, şöyle konuştu:
"Gençlik Spor İl Müdürlüğü bizden maç başına 30 bin TL ücret istedi. Bunun dışında reklam ve bilet gelirlerinin yüzde 7 pay, ayrıca stat içerisindeki kantinin satışının da kendilerine verileceğini bildirdi. Bunun dışında maç başına orada çalışacak personelinde parasını kulüpten alacak. Bunlar da eklenince Mersin İdmanyurdu, maç başına yaklaşık 50 bin TL ödemek zorunda kalacak. Bu konuyu masaya yatıracağız. Bu takım kentimizi temsil ediyor. Bu nedenle öne sürülen ağır şartların daha esnek duruma getirilmesi konusunda bölge müdürlüğümüzden anlayış bekliyoruz."

AŞ(AP/AÖ) FOTOĞRAF