PTT 1'inci Lig'in 25'inci haftasında evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile zorlu bir puan mücadelesi verecek olan Mersin İdmanyurdu'nda tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruldu. Zirve yarışındaki zorlu mücadele Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda yarın saat 13.30'da başlayacak.
Geçtiğimiz hafta Kahramanmaraşspor deplasmanından 3 puanla dönerek zirve yarışında önemli bir avantaj yakalayan Mersin İdmanyurdu'nda, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının büyük heyecanı yaşanıyor. Hafta içinde yapılan çalışmalarda son derece moralli olan ve formda görülen Mersin İdmanyurdu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi galibiyet'e şartlandı. Hafta içerisinde yapılan hazırlık çalışmalarında futbolcularının istekli ve hırslı olmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden teknik direktör Hakan Kutlu, "Bundan sonra artık her maçımıza galibiyet parolasıyla çıkmak zorundayız. Futbolcularım da bunun bilincindeler. Onlara güvenim sonsuz. Görev alan almayan tüm futbolcularım takım ruhu içinde hareket ediyorlar. Kendi sahamızda karşılaşacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının her iki takım açısından önemli olduğunun bilincindeyiz. Rakibimizin de gücünü yakından biliyoruz. Ancak, zirve yarışından kopmamamız açısından kesinlikle kazanmamız gereken bir maç. 12'nci güç olan taraftarlarımızın da büyük desteği ile sahadan 3 puanla ayrılmayı arzuluyoruz. Bu konuda takımıma olan güvenim sonsuzdur" dedi.
ELELE VERMELİYİZ
Hafta içinde yapılan görev dağılımında basın sözcüsü görevine getirilen Sabri Tekli, kentin takıma inanması, heyecan duyması ve şehri karnaval yerine çevirmesi adına herkesin üzerine görev düştüğünü söyledi. Geçtiğimiz hafta sonu Kahramanmaraşspor deplasmanında alınan galibiyette taraftarların büyük rol oynadığının altını çizen Tekli, "Ekibimizin 12'nci adamı olan taraftarlarımız, gösterdiği bu cefakar davranışlar ile takımımızın yükselişinde büyük pay sahibi oldular. Tüm Mersin’i pazar günü sahamızda oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına davet ediyorum. Şampiyonluk yolunda taraftarlarımızın desteğini her zaman yanımızda görmek ve hissetmek istiyoruz" diye konuştu.
KENT BAYRAKLARLA SÜSLENİYOR
Mersin İdmanyurdu Onursal Başkanı Hamit İzol tarafından Kahramanmaraşspor maçı sonrasında yapılan çağrının ardından "Mersin İdmanyurdu için sende bir bayrak as" sloganıyla yola çıkan Mersinliler, kampanyaya destek vermeye başladı. Şehrin bazı bölgelerinde bayraklar asılmaya başlarken, önümüzdeki haftadan itibaren kampanyanın daha da büyüyerek devam etmesi bekleniyor.
Kırmızı Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Tevfik Sırrı Gür Stadında Pazar günü oynanacak ve 13:30'da başlayacak müsabakanın bilet fiyatları şöyle: Kale Arkası 2, Maraton 5, Kapalı 20, Vip A-C 30, Vip B Tribünü 40 TL.
Zorlu maçta ise kırmızı kart cezalısı olan Güven Varol forma giyemeyecek.