MERSİN, () - MERSİN İdman Yurdu, İsveç Ligi Helsinborg takımının Arnavut Milli stoper oyuncusu Loret Sadıku ile 3 yıllık anlaşma imzaladı.
Mersin İdman Yurdu 2. Başkanı Senan İdil, transferin bütçelerine uygun yapıldığını ve Sadıku'nun kendilerine katkı sağlayacağına inandıklarını söyledi. İdil, başarılı oyuncunun hem defans, hem de ön libero görev yaptığını belirterek, "Sadıku aynı zamanda Arnavutluk milli takımında da oynuyor. Bu transferi teknik direktör Rıza Çalımbay'ın isteği doğrultusunda gerçekleştirdik. Biz hocamıza mali sıkıntılarımızdan dolayı transferlerin maliyetlerinin düşük olmasını ve bir oyuncu istiyorsa onun alternatiflerini de yazmasını istemiştik. Hocamız da sağ olsun çok geniş kapsamlı bir liste hazırladı. O liste doğrultusunda transferlerimizi gerçekleştiriyoruz" dedi.
Mersin İdman Yurdu'na gelmekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Sadıku ise, şehri sevdiğini ve yeni stadın çok güzel olduğunu söyledi. Sadıku, Mersin'deki hedeflerini söylemeyeceğini sahada göstereceğini belirtti. 

FOTOĞRAFLI