TAVŞANLI Linyitspor önünde 4-0'lık farklı yenilgi alarak taraftarlarını üzün Mersin İdmanyurdu yarın saat 13:30'da evinde karşılaşacağı Fethiyespor karşısına telafi için çıkacak.
Tavşanlı Linyitspor karşısında kendilerine yakışmayan mağlubiyeti unuttuklarını anlatan teknik direktör Hakan Kutlu, bunu telafi edecek güce sahip olduklarını söyledi. Son 12 maçın 6'sında galibiyet, 5'in de beraberlikten sonra Tavşanlı Linyitspor karşısında farklı yenilmenin üzüntüsünü yaşadıklarını anlatan Kutlu, "Ancak bizden daha çok arzulu ve daha iyi bir mücadele sergileyen rakibimiz 3 puanı hak etti. Bu ağır yenilgiden takım olarak büyük dersler çıkardık. Hafta içinde yaptığımız çalışmalarda da bu ağır yenilginin nedenlerini masaya yatırdık. Bundan sonra yapacağımız maçların telafisinin olmayacağının bilincindeyiz. Artık son derece zor bir sürece girdik. Takım olarak Fethiyespor maçına odaklandık. Bu maçı kazanarak alacağımız 3 puanla zirve yarışını sürdüreceğimize inanıyorum. Taraftarlarımızın da büyük desteği ile bu zorlu sınavdan başımız dik ayrılacağız" dedi.
TARAFTARA ÇAĞRI
Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı ise "Yol kazası" olarak nitelendirdikleri Tavşanlı Linyitspor maçının artık geride kaldığını belirterek, Fethiyespor karşısında taraftarlarının da vereceği büyük destekle sahadan 3 puanla ayrılacaklarına inandıklarını söyledi. Mersin İdmanyurdu'nun büyük bir camia olduğuna dikkat çeken başkan Kahramanlı, "Son derece güçlü takımların yer aldığı ligde zaman zaman bu tür yol kazaları olabilir. Camiamızı gururlandıran başarıya imza atan takımımıza güvenimiz sonsuz. Tüm taraftarlarımızı bu önemli maçta takımlarına 90 dakika boyunca destek vermeye çağırıyorum. Alacağımız galibiyet bizim için hayati bir önem taşıyor" diye konuştu.
Fethiyespor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan Mersin İdmanyurdu'nda kırmızı kart cezalısı Mahmut Temür'ün dışında eksik bulunmuyor. Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda pazar günü 13.30'da başlayacak müsabakanın bilet fiyatları, kale arkası 2, maraton 5, kapalı 20, Vip A-C 30, Vip B Tribünü ise 40 TL olarak açıklandı.