MERSİN İdmanyurdu teknik direktörü Yılmaz Vural, play off’a 6'ıncı sırada girmek istediklerini belirterek, "Play-off maçlarının sonunda ise Süper Lig’e çıkan takım olmak istiyoruz" dedi.
Ligin son haftasında deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Vural, "Lig’de şuan 6'ıncı sıradayız ve play off maçlarına bu şekilde girmek istiyoruz. Adana maçında oynamayan oyuncularımıza forma şansı vereceğiz. Böylece sürekli oynayan oyuncuları dinlendirmiş olacağız" dedi.
Play off'da hedeflerinin Süper Lig'e çıkmak olduğunu ifade eden Vural, "Ligin sonunda bizi zorlu bir maraton bekliyor. Bütün oyuncularımızın hazır halde olması gerekir. İlk maçımız 9 Mayıs'ta oynanacak. Final ise 18 Mayıs'ta olacak. İnşallah maçlarımızın sonunda hak ettiğimiz yerde olacağız" diye konuştu.
Taraftarın biran önce bilet sorununu çözmesi gerektiğini vurgulayan Vural, "Play off maçları oynanmadan önce taraftarımız yeni uygulamaya konan E-Bilet sistemini öğrenmesi ve biletlerini alması gerekiyor. Bizim desteğe ihtiyacımız var. 25 bin kişilik stadımız dolmalı. Yeni uygulamayla ilgili stadımızın önünde açıklamalar ve satışlar yapılıyor" şeklinde konuştu.

Mİ(AP/AÖ) FOTOĞRAF