MERSİN İdmanyurdu teknik direktörü Yılmaz Vural , Samsunspor maçının çok önemli olduğunu ifade ederek, "Bu maçı kazanırsak söylediğimiz her şeyin hayata geçmesi hızlanır, mümkün olur. İnşallah galip geliriz" dedi.
Mersin HiltonSA Oteli'nde basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Yılmaz Vural, Soma'da büyük bir facianın yaşandığını belirterek, "Bizim dün maçtan sonraya kadar haberimiz yoktu. Orada ölen kardeşlerimize Allah'tan rağmen diliyoruz. Yakınlarına, ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun. Yaralı kardeşlerimiz de bir an önce sağlığına kavuşur inşallah. Temennimiz bu tür olayların bir kez daha yaşanmamasıdır" diye konuştu.
Orduspor maçında oyuncularının iyi mücadele ettiğini dile getiren Vural, "Futbolcularımız benim olduğum 10 maçlık dönemdeki performanslarının çok üstünde, çok daha konsantre, çok daha dikkatli ve konuştuğumuz şeyleri büyük ölçüde kusursuz bir şekilde uygulayan bir takım oldu. Oyuncularımız deneyimlerini de oynadığımız maçlarda bugüne kadar göstermemişlerdi ama bu final maçlarında iyi gösterdiler. İnşallah son final maçında da bu deneyimlerini kullanırlar. Oyun içinde çok sakin, rakiple çok sürtüşmeden, hakemle sürtüşmeden sonuç almak için uğraşan bir takım görüntüsü verdiler. Bu da bize final için bir güvencedir diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Vural, şimdi önlerinde çok önemli bir 90 dakika olduğunu vurgulayarak, "Bir 90 dakikayı daha başarılı ile tamamlayabilirsek tekrar düştüğümüz noktaya gelebiliriz. Tabi rakibimiz Samsunspor. O da bizim gibi uzun süreden beri pay off'a hazırlanan bir takım. Onun da hemen hemen kadrosu belli, sabit. İlk oynadığı play off maçıyla ikincisi arasında 2 tane oyuncusu değişti. Çok fazla kadro değişiklikleri yok. Sonuç olarak Pazar günü İstanbul'da bu final maçını oynayacağız. Bu maç çok önemli. Bu maçı kazanırsak söylediğimiz bütün her şeyin hayata geçmesi hızlanır, mümkün olur diye düşünüyorum. İnşallah yanılmayız. İnşallah galip geliriz" ifadelerini kullandı.

Mİ(AP/AÖ) FOTOĞRAF