SÜPER Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Mersin İdmanyurdu, geçirdiği trafik kazası sonucu futbolu bırakmak zorunda kalan eski futbolcusu Mustafa Aydın için sahasında Adanaspor'la karşılaşacak.
ÇİFT KALE KMAÇ 
Macit Özcan Spor Kompleksi'nde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmanda hafif koşu ve ısınma hareketleriyle dar alanda pas çalışması yapan Mersin İdmanyurdu, son olarak yarı sahada çift kale maç oynanı. Antremanı izleyen Başkan Ali  Kahramanlı ve 2'nci başkan Senan İdin, teknik direktör Çalımbay'dan takım hakkında bilgi aldı. Başkan Kahramanlı, Mersin İdmanyurdu'nda oynarken 2010 yılında İzmir'de geçirdiği trafik kazası sonrası sahalara veda eden Mustafa Aydın'a maddi destek için Adanaspor ile sezonun açılış maçı yapacaklarını dile getirirken şunları söyledi:
"GELİR MUSTAFA AYDIN'A VERİLECEK"
"Bu maçtan elde edilecek geliri Mustafa Aydın'a vereceğiz. Kulüp olarak hiçbir zaman futbolcularımızı yalnız bırakmayız. Gerek maddi ve gerekse manevi destek veriyoruz. Bu maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Adanaspor maçından sonra Sivas'ta düzenlenecek Cumhuriyet Kupası'na katılacağız."
VALİYLE YEMEKTE BULUŞTULAR
Bu arada Mersin İdmanyurdu yönetimi, teknik heyet ve futbolcular, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar'ında katıldığı tanışma yemeğinde bir araya geldi. Vali Güzeloğlu, bu sezon Mersin İdmanyurdu'nun Süper Lig'de ses getireceğini inandıklarını belirtterek, "Takımımıza güvenenimiz tamdır. İyi bir sezon geçireceğiz. Burada biz her zaman sizin yanındayız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Başarılar diliyorum" dedi.
Başkan Kocamaz ise Mersin İdmanyurdu'nun kentte önemli bir marka olduğunu, her zaman takımın yanında yer alacaklarını ifade etti. Başkan Ali Kahramanlı ise, kendilerine verilen destekten son derece menmun olduğunu, herkesin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesinin son derece önemli olduğuna işaret etti.

FOTOĞRAFLI