MERSİN İdman Yurdu teknik direktörü Yılmaz Vural, Süper Lig’e dönebilmek için kalan 9 maçın en azından 8’ini kazanıp birini de kaybetmeyecek bir kadroya sahip olduklarını söyledi.
Yılmaz Vural, düzenlediği basın toplantısında hem Adana Demirspor maçını hem de takımın ligdeki durumunu değerlendirdi. Adana Demirspor maçında rakibe 82'inci dakikaya kadar pozisyon vermediklerini buna karşın rakip kalede 7 pozisyon bulduklarını vurgulayan Yılmaz Vural, ilk 2 takım icinde yer almak istediklerini dile getirirken şunları söyledi:
"9 maçtan 7’sini ya da 8’ini kazanmak bile Süper Lig’e çıkmak için yetmeyebilir. Bizim maç kaybetmememiz lazım. Onun için prim sisteminde de bir değişiklik yapacağız. İlk ikiye girme şansımız ortadan kalkarsa, yeniden eski prim sistemine döneceğiz. Pazar günü Boluspor ile karşılaşacağız. Rakiplerimizin maçlarına baktığımızda bu hafta kazanacağımız 3 puan bizi çok yukarılara çekecek."
Mersin İdmanyurdu’nun başında çıktığı ilk maçın, kulübün Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda oynadığı son maç olarak tarihe geçtiğini kaydeden Yılmaz Vural, kalan 4 iç saha maçını yeni statta oynayacak olmalarının kendileri açısından bir avantaj olacağını söyledi. Yılmaz Vural, sonh olarak taraftarlarından takımına destek olmalarını, hakemlere ya da futbolculara küfürlü tezahüratta bulunmamalarını, yenilgi durumunda dahi takıma destek vermelerini istedi.

Mİ(AP/AÖ) FOTOĞRAF