MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Belarus'la oynayacakları hazırlık maçı için Mersin'de bulunan A milli takım teknik direktörü Fatih Terim'i ziyaret etti.
Milli takımı Mersin'de ağırladıkları için mutluluk duyduğunu belirten Başkan Macit Özcan, Fatih Terim'in bundan sonraki süreçte de milli takımla birçok başarıya ulaşacağına inandığını belirtti. Mersin'de Akdeniz Oyunları nedeniyle bir çok önemli spor tesisinin hayata geçirildiğini belirten Başkan Macit Özcan, milli takımın da bunlardan mümkün olduğunca yararlanmasını istedi.
"BU YÖRENİN ÇOCUĞUYUM"
Fatih Terim ise, "Hazırlık maçlarımızı Adana ve Mersin'de oynamak benim içinde ayrı bir duygu. Çünkü ben de bu yörenin çocuğuyum. Yıllarca top oynadığım Adana ve ardından Mersin'de olmak beni de mutlu etti" dedi. Mersin'de sahili gezme fırsatı bulduğunu da söyleyen Terim, özellikle futbol takımları için yapılan meydanları çok beğendiğini kaydetti. 
Başkan Özcan, daha sonra Terim'e çiçek ve plaket verdi, Terim'de Başkan Özcan'a imzalı milli Takım forması hediye etti. Mİ(AŞ/AP/AÖ) FOTOĞRAF