SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'un yeni ekibi Menemen Belediyespor, pazar günü deplasmanda Fethiyespor'la oynayacağı sezonun ilk maçına odaklandı.
Sakat olan Menderes dışında eksiklerinin olmadığını belirten Genel Kaptan Mehmet Arslan, kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi, "Geçen sezonki şampiyon kadromuzu koruduk. Nokta transferlerle güçlendik. Yine disiplini ön planda tutan, mücadeleci bir takım izleteceğiz. Hedefimiz play off" dedi.
Oynadıkları sekiz hazırlık maçında dört galibiyet, üç beraberlik, bir mağlubiyet aldıklarını dile getiren Mehmet Arslan, "Sadece yine iyi oynadığımız Manisaspor karşılaşmasını 1-0 kaybettik. Bu ekibe sahip olduğumuz için çok mutluyuz. Kolej havasında bir takım yarattık" diye konuştu. Teknik direktör Taner Taşkın ve yardımcıları Çağdaş Uzun, Cenk Laleci ve Tolga Büyüklale'ye güvendiklerini söyleyen Mehmet Arslan, sezona 3 puanla başlayacak güçte olduklarını vurguladı.
DOKUZ TAKVİYE YAPTI
Menemen Belediyespor, yeni sezon öncesi Kırıkhanspor'dan forvet İlhan Aslanoğlu, orta saha oyuncusu Ömer Alıcı, Adanaspor'dan sağ kanat Ömer Karancı, orta saha Ömer Can Tamursoylu, Tarsus İdman Yurdu'ndan stoper Hakan Vural Koçaslan, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan kaleci Onur Bulut, Altay'dan orta saha Mithat Yaşar, Samsunspor'dan santrfor Haluk Türkeri ve Galatasaray'dan orta saha Sefa Küpeli ile anlaştı.