"HİÇ BİR YERE GÖNDERMEDE BULUNMADIM" Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul- Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Mehmet Topal, gündemi dün akşamdan bu yana meşgul eden açıklamaları üzerine yeni bir açıklama yaptı.

Hiç bir göndermede bulunmadığını ve hiç bir kulübü hedef almadığını dile getiren Mehmet Topal, "Ben hayatımda hiç kimseye saygısızlık yapmadım, bundan sonra da yapmam" şeklinde konuştu.

Karabükspor maçı sonrasında gerek yayıncı kuruluş gerekse basın toplantısında maçı değerlendirirken; "Buz üstünde maç yaptık. Allah korusun, sakatlık olursa aylarınızı kaybedebilirsiniz. Hava soğuk olabilir, bu normal ama buzun üstünde oynamak zor. Yapacak bir şey yok. Bugün kramponlarımız çime dahi girmedi" diyerek sahanın zeminini eleştirmişti. Bugün 'nın ulaştığı Mehmet Topal, "Açıklamalarım hiç bir şekilde gönderme taşımamaktadır. Benim şikayetim sadece zemin ile alakalıydı. Bu her iki takım için de geçerli. Çok riskliydi" dedi.

Mehmet Topal şunları kaydetti:

"Buz üstünde top oynamaya çalıştık. Her türlü risk taşıyordu. Çivili kramponlarımızla oynamamıza rağmen ayakta durmakta zorluk çekiyorduk. Açıklamalarımın yanlış anlaşılmasını istemiyorum. Herhangi bir yere gönderme hedefinde değildim ve yine de değilim. Günümüz şartlarında artık her türlü teknolojiyi kullanılıp saha ve zeminin iyi olması gerekiyor. Bu her takım için geçerli. Böyle olursa Türk futbolunun kalitesi daha artacaktır. Ama dediğim gibi ne bir kulübü hedef aldım ne de açıklamalarım bir gönderme taşımamaktadır. Ben hayatımda hiç kimseye saygısızlık yapmadım, bundan sonra da yapmam." UD (UD)