MEDİCAL Park Antalyaspor teknik direktörü Samet Aybaba, ilk 15-20 dakikada 2-3 gol bulabilecekleri bir maçta yenildiklerini belirtti, "Çok basit goller yedik. İkinci yarıda ise mükemmel oynadık. Hiç beklemediğimiz bir mağlubiyetle karşı karşıya kaldık" dedi.
Samet Aybaba, maçın ikinci yarısının henüz başında girdiği ikili mücadele sonunda sakatlanan Milan Baros'un çapraz bağlarında sıkıntı olduğunu ve uzun süre sahalardan uzak kalabileceğini açıkladı.
ÖZDİLEK 3 PUANI BAŞKANA HEDİYE ETTİ
Gençlerbirliği teknik direktörü Mehmet Özdilek ise her iki takım açısından da önemli bir maç oynandığını söyledi, "Biz buraya kazanmak için geldik. Zor olacağını biliyorduk. 15 dakika ciddi sıkıntı yaşadık. 15'inci dakikadan sonra oyunun kontrolünü aldık. Peş peşe goller bulduk. Belki de 3-4'ü bulabilirdik. İkinci yarıda baskı yiyeceğimizi biliyorduk. Tedbiri elden bırakmamalıyız, dememize rağmen gol yedik. Üçüncü gol bizi rahatlattı. Bizim için kazanmak çok önemliydi. Rakiple aynı puanı yakalamak önemliydi. Başkanımız 1 haftadır hastanede. Bu galibiyeti ona hediye ediyoruz" diye konuştu.
Bir soru üzerine geçen yıl çalıştırdığı Medical Park Antalyaspor'un iyi bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Mehmet Özdilek, "Rakibimizin oynadığını düşünüyorum. İlk yarının 15 ve son 15 dakika ciddi baskı yedik. Önümüzdeki hafta kazanıp 21 puan yaparsak bizim için büyük başarı olacaktır" dedi.
Diarra'nın çok iyi bir futbolcu olduğuna dikkati çeken Mehmet Özdilek. "Ben Gençlerbirliği'ne gittiğimde Diarra ile bir teşebbüsümüz olmadı. Burada benim çok emeğim var. Antalyaspor'a 5 yıl verdim. Çocuğum gibi gördüm" diye konuştu. Özdilek, İsmail Aissati haricinde birçok oyuncuyla görüştüklerini, devre arasında takıma takviye yapacaklarını da sözlerine ekledi.
Gençlerbirliği'nden Kulusic ise Antalya'ya 3 puan için geldiklerini ve istediklerini aldıklarını söyledi. Petkoviç,  puanın kendileri için önemli olduğunu, 2 teknik adam için anlamlı bir maç oynandığını vurguladı. SE(HA/AÖ)