MEDİCAL Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, rakibin iyi antrenman dönemi geçirip, maça hazır olduklarını söyledi.

SAMET AYBABA: LİGİN İKİNCİ YARISINA RENK KATACAĞIZ

Samet Aybaba, düşüncelerini ilk yarıda gerçekleştirdiklerini belirterek, “Ancak ilk yarıda pozisyon bulmakta zorlandık. İkinci yarıda çok iyi oyun ortaya koyduk. Rakibimiz çok kaliteli bir takım. Kaybetmek hakkımız değildi. 89’uncu dakika da olsa beraberliği aldık. İkinci yarıya renk katmak istiyorduk. Devre arasında hazır oyuncuyu bulmak kolay değil. Yeni arkadaşlar aramıza yeni yeni katılacak. Oyuncularımızı kutluyorum. Seyircilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bir soru üzerine Semih Şentürk’ün çok eksiği olduğunu ifade eden Aybaba, “Semih hazırlanıyor. Tokat maçı onun için başlangıç olabilir. Yeni oyuncularımızın katılımı ile lige keyif veren bir takım olacağız” diye konuştu.

Kırmızı beyazlı futbolcu Giray Kaçar da güzel bir maç olduğunu belirterek, ilk yarıda istediklerini yapamadıklarını, ikinci yarıda tamamen üstün bir oyun ortaya koyduklarını ifade etti. Giray Kaçar, kupada final oynamak istedikleri de sözlerine ekledi.

Koray Arslan ise özellikle ikinci yarıda iyi oynadıklarını, hakemin sıkıntılı bir maç yönettiğini söyledi.

MANCİNİ: EKSİK OLAN GOLDÜ

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ise bugün oynanan futboldan dolayı beraberlikten yana üzgün olmadığını söyledi. Çok iyi oynayan bir Galatasaray olduğunu belirten Mancini, “Sadece eksik olan goldü. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirip gol bulmamız lazım. Duran toplara önem veriyoruz. Duran toplarda daha dikkatli olmamız gerekiyor. Maçı hak eden bir Galatasaray vardı ve yine birçok pozisyonu değerlendiremeyen bir takım vardı. Bunları değerlendirmemiz lazım” dedi.

Mancini, stoper transferine ihtiyaç olup olmadığı yönündeki bir soruya ise “Melo’nun o pozisyonda iyi oynadığını düşünüyorum ama ne olursa olsun, o pozisyona bir oyuncuya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum” dedi.

Yine bir soru üzerine, ellerinde 3 yabancı oyuncuları bulunduğunu hatırlatan Mancini, “Bruma geçirdiği sakatlıktan dolayı sezonu kapattı. Dany’nin oynayabileceği bir takıma gitmesini istiyoruz. Dünya Kupası’na gitmesi için düzenli idman yapması gerekiyor. Amrabat’ın da başka takımlarda oynaması için kendisine yardımcı olmaya çalışacağız” diye konuştu.

Maçta verilmeyen bir penaltıları olduğunu vurgulayan Mancini, “Penaltıdan ziyade o zamana kadar 2-3 gol bulmamız gerekiyordu. Bu golleri bulsaydık. O pozisyonu konuşmayacaktık” dedi.

Mancini, Elazığ maçında kadroda birçok değişiklik olacağını sözlerine ekleyerek konuşmasını söyle tamamladı: “4 günde 2 maç oynadık. Çarşamba günü Elazığ maçında birçok oyuncu değişikliği olacak.”

Emre Çolak da zorlu bir maçı geride bıraktıklarını belirterek, çok gol kaçırdıklarını söyledi.

Eray ise iyi maç çıkardıklarını belirtti. Eray, iki takımı da tebrik ettiğini ifade etti.

SE(HA/SSA)