MEDİCAL Park Antalyaspor teknik direktörü Samet Aybaba, iç saha performanslarının çök kötü olduğunu belirtti, "Bunu değiştirmek için çok şey denedik. Ama olmadı. Zor bir maç oynadık. Skor olarak öne geçmediğin zaman bu olmuyor. Eskişehirspor iyi bir takım. İstediğimiz 3 puanı alamadığımız için üzgünüz" dedi.
Medical Park Antalyasporlu Köksal Yedek ise, "İyi bir futbol oynadığımızı düşünüyorum. 3 haftadır galip gelemiyoruz. Ekip olarak bunu atlatacağız. Pozisyonları değerlendiremedik" diye konuştu.
SAĞLAM: "MUTLU DEĞİLİZ"
Eskişehirspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ise aldıkları 1 puanın kendilerini mutlu etmediğini vurguladı, "Sanırım Medical Park Antalyaspor'u da mutlu etmemiştir. 1 puandan fazlasını istiyorduk. Ama kazanmak için de çok bir şey yapmadık. İkinci devre daha hareketliydik. Fazla pozisyon bulduk. Şimdi önümüzdeki maçlara bakıp üst sıralara çıkmak istiyoruz" dedi.
Eskişehirsporlu Kamil Çörekçi de, "Medical Park Antalyaspor çok iyi bir takım. Galibiyeti hedefleyerek geldik, ama 1 puanı hanemize yazdırdık" diye konuştu. AG(HA/AÖ)